Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία απαντάει σε ευχή που έκανε η μπύρας ΝΗΣΟΣ στο fun page της

5Κι εκεί που είχαμε συνηθίσει ως Έλληνες να μη συνεργαζόμαστε, και οι “μεγάλοι” να βλέπουν αφ’υψηλού τους “μικρούς”, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έρχεται να απαντήσει στις ευχές της “νεαρής” ΝΗΣΟΣ από την Τήνο και να δείχνει ανοικτή για συζήτηση και πιθανή συνεργασία με τις μικροζυθοποιίες της χώρας που κάθε χρόνο γίνονται και περισσότερες.


athinaiki-nissos

η ΝΗΣΟΣ έγραψε στην σελίδα της στο facebook:

Η ΝΗΣΟΣ εύχεται η ηγέτης εταιρία της Αγοράς, Αθηναική (Amstel, Heineken) ιδιοκτήτης των δύο ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ βυνοποιείων στην Ελλάδα!!! να δώσει τη δυνατότητα στην Μικροζυθοποιία να αγοράζει βύνες από ελληνικό κριθάρι ή ακόμα καλύτερα να βυνοποιούμε ο καθένας το δικό του τοπικό κριθάρι! Η βυνοποίηση είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία από τη ζυθοποίηση. Η δε υποδομή της απαιτεί υψηλότατες επενδύσεις, δισβάστακτες στην μικροζυθοποιία! Η εισαγωγή πρώτων υλών για παραγωγή προιόντων δεν είναι κακή πρακτική, το αντίθετο! Η Ιταλία για παράδειγμα ηγέτης στην εμπορία καφέ εισάγει το σύνολο του καφέ που παράγει ως τυποποιημένο προιόν! Θα ήταν πολύ καλό όμως να μπορούμε να καλλιεργήσουμε το δικό μας κριθάρι στην Τήνο και τις Κυκλάδες!

και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία απάντησε μετά από λίγο:

Καλωσορίζουμε και αποδεχόμαστε τέτοιες προτάσεις που ενισχύουν την ελληνική επιχειρηματικότητα και στηρίζουν την τοπική οικονομία. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία απαντάει σε ευχή που έκανε η μπύρας ΝΗΣΟΣ στο fun page της