Ρομποτ για Μπύρα εξ ουρανού για όσους παρακολουθούν συναυλίες.

Το αγαπημένο μας robot θα γίνει το Octocopter, ένα είδος τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου με πολλούς έλικες και την δυνατότητα να κουβαλάει μικρό βάρος για αρκετή απόσταση. Με την βοήθεια τέτοιων robot και μικρών αλεξίπτωτων θα μπορεί κάποιος μέσα σε ένα στάδιο ή μια αλάνα γεμάτη κόσμο να παραλαμβάνει την μπύρα του.


octocopter-beerΤο όλο εγχείρημα θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μια εφαρμογή για smart phones που θα κάνει την χρέωση, αλλά και θα βρίσκει και τον «στόχο» που θέλει να ξεδιψάσει ώστε να φτάσει από πάνω του το Octocopter. Εκείνη την στιγμή μια καταπακτή θα ανοίγει και με την βοήθεια ενός μικρού αλεξίπτωτου η μπύρα θα φτάνει εκεί που πρέπει.

Δεν ξέρω εάν θα έχει εφεδρικό αλεξίπτωτο και πως το αλουμινένιο κουτάκι θα αποφασίζει ότι θα πρέπει να το ανοίξει εάν αποτύχει το κανονικό… Ελπίζω να προβλεφθεί κι αυτό, αλλιώς κάποιος θα την φάει για τα καλά την μπύρα!

Δεν ξέρω αν θα το δούμε ποτέ στην χώρα μας, αλλά προς το παρών θα λειτουργήσει μόνο για της ανάγκες του Oppikoppi music festival στην Νότια Αφρική.

 



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Ρομποτ για Μπύρα εξ ουρανού για όσους παρακολουθούν συναυλίες.