“European Beer Star”: Διαγωνισμός με έμφαση στις αυθεντικές γεύσεις μπύρας

beer_Wettbewerb_2012Για 10η φορά θα πραγματοποιηθεί φέτος ο “European Beer Star”, ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μπύρας στον κόσμο. Επίκεντρο τού διαγωνισμού είναι είδη μπύρας με Ευρωπαϊκές καταβολές, και στόχος να αναδεικνύονται μπύρες αυθεντικές, με υψηλή ποιότητα αλλά και ιδιαίτερο χαρακτήρα.


Το μέτρο σύγκρισης στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με «απρόσωπες» ή περίπλοκες εργαστηριακές αναλύσεις. Βεβαίως δίνεται έμφαση στην ποιότητα, αλλά και στην απόλαυση των αισθήσεων, που βρίσκεται πιο κοντά στη σκοπιά τού καταναλωτή. Με «τυφλές» δοκιμές οι μπύρες συγκρίνονται ανάλογα με τον τύπο τους, και απονέμονται 3 βραβεία (χρυσό, αργυρό και χάλκινο) ανά κατηγορία.

beer_Wettbewerb_2012Η υποβολή συμμετοχών για τον φετινό διαγωνισμό λήγει στις 26 Ιουλίου. Στις 22 και 23 Αυγούστου θα γίνουν στην Ακαδημία Doemens του Gräfelfing (Μόναχο) δοκιμές από κορυφαία ανεξάρτητη επιτροπή διεθνώς αναγνωρισμένων ειδικών, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου το κοινό θα αναδείξει τις δικές του προτιμήσεις (“Consumers’ Favourite”). Η επίσημη τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, 18 Σεπτεμβρίου, πάντα στο Μόναχο.

Μέσω του διαγωνισμού “European Beer Star” ακόμη και «μικροί» παραγωγοί μπορούν να συστήσουν την μπύρα τους στο καταναλωτικό κοινό, αλλά και να κρίνουν μια μεγάλη και άκρως ενδιαφέρουσα γκάμα γεύσεων και στυλ μπύρας μαζί με ζυθοποιούς απ’ όλο τον κόσμο. Αν, λοιπόν, είστε μικροζυθοποιός με προϊόντα που αξίζουν και αναζητάτε μια καλή ευκαιρία για διεθνή αναγνώριση και επικοινωνία, ο διαγωνισμός “European Beer Star” σάς περιμένει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του: www.european-beer-star.com



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on ““European Beer Star”: Διαγωνισμός με έμφαση στις αυθεντικές γεύσεις μπύρας