436.500 μποτίλιες μπύρας καταστράφηκαν στη Βενεζουέλα.

Βενεζουέλα, Άνοιξη 2013: Ο Jorge Galindo, Διευθυντής Τύπου τού Υπουργείου Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, ενημερώνει για την καταστροφή 12.315 τελάρων μπύρας στο Carabobo, από ομάδα τής Μπολιβαριανής Εθνοφρουράς (GNB). Το εν λόγω εμπόρευμα κατασχέθηκε κατά την εφαρμογή του “Ley Seca” (ποτοαπαγόρευσης ή κατά λέξη «Στεγνού Νόμου»), που υπαγορεύθηκε ως μέρος τού πένθους για τον θάνατο του Προέδρου Hugo Chávez στις 5 Μαρτίου 2013 (και των προσπαθειών για αποφυγή ταραχών κατά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διήγαγε η χώρα).


Ο Alejandro Kerelys, Στρατηγός τού Σώματος τής Εθνοφρουράς και Αντιπρόεδρος Αστικής Πρόληψης και Ασφάλειας, εξήγησε ότι τα τελάρα με τις συγκεκριμένες μπύρες προέρχονταν είτε από δοσοληψίες λαθρεμπορίου είτε από πωλήσεις νόμιμες μεν, που δεν πληρούσαν τους περιορισμούς ασφαλείας δε.

Οι 436.500 μποτίλιες, που ισοδυναμούσαν με 96.905 λίτρα αλκοολούχου μπύρας, καταστράφηκαν στη χωματερή τής La Guásima, στο Carabobo. Σύμφωνα με τον Kerelys, σκοπός ήταν όχι μόνο να καταστραφεί το ποτό, αλλά και να ανακυκλωθεί κατόπιν το υλικό από τις μποτίλιες και το πλαστικό από τα καφάσια, προσφέροντας μια οικονομική ενίσχυση στους συνεταιρισμούς που επιβιώνουν από την εργασία στη συγκεκριμένη χωματερή.

destruccion-bebidas-4.jpg destruccion-bebidas-2.jpg destruccion-bebidas-3.jpg

photos @JorgeGalindoMIJ

Τι λες για τις μπύρες που χάθηκαν;



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “436.500 μποτίλιες μπύρας καταστράφηκαν στη Βενεζουέλα.